Contact met met uw glaszetter Gebroeders Jansen B.V.

Glasschade en met spoed een glaszetter nodig in Utrecht? Wij staan dag en nacht voor u klaar met onze 24-uurs glasservice en zorgen voor een passende oplossing. Bel 030 - 200 37 92 en maak direct een afspraak!

Niet alleen voor spoedopdrachten schakelt u ons in. Wij zijn u ook van dienst als u glas wilt laten plaatsen of vervangen. Vul ons offerteformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Glaszetter Gebroeders Jansen B.V. Utrecht

Gebroeders Jansen B.V. is een voordelig glaszettersbedrijf in Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Wijk bij Duurstede. Ons bedrijf is officieel opgericht in 2014 door Mike Jansen, maar lang daarvoor waren wij al werkzaam in de glaszettersbranche. Zo hebben wij al 15 jaar ervaring in glasherstel, glas plaatsen en vervangen. Wij kenmerken ons door heldere communicatie, eerlijk advies, scherpe offertes en een 24-uurs service. Met 3 vaste werknemers zorgen wij ervoor dat wij iedere klus naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

Wilt u nieuw glas laten plaatsen of glas vervangen? Gebroeders Jansen B.V. biedt dan onder andere de volgende glassoorten aan op het gebied van enkel glas, isolatieglas en veiligheidsglas:

  • Enkel glas
  • Dubbel glas / HR glas
  • HR+ en HR++ glas
  • Triple glas
  • Zonwerend glas
  • Gelaagd glas / inbraakwerend glas
  • Gehard glas
  • Draadglas
  • Brandwerend glas

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u te maken heeft met glasschade, inbraakschade en glas lekkage. In deze gevallen bieden wij een speciale 24-uurs service. Van maandag tot en met zondag kunt u ons van 0.00 tot en met 23.59 uur bereiken door te bellen naar 030 - 200 37 92.

Ook bieden wij voor zowel bedrijven en particulieren glasservice op maat. Zo kunt u ook bij ons terecht voor scheidingswanden, achterwanden, tussendeuren, glas-in-lood en spiegels.

Gebroeders Jansen B.V.: VCA gecertificeerd

Wanneer u kiest voor Gebroeders Jansen B.V. haalt u kwaliteit in huis. Dit laten wij zien doordat wij VCA gecertificeerd zijn. Bedrijven met een VCA certificaat laten zien dat ze veilig en gezond werken belangrijk vinden. Daarnaast zetten zij zichzelf neer als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer.
VCA keurmerk