Glas vervangen

Glasschade, lekkage en lagere energiekosten zijn diverse redenen om het glas te vervangen van uw woning. Wat de reden ook is, de juiste beglazing zorgt voor een comfortabelere woonomgeving. Naast de besparing op de energiekosten houdt het geluid tegen en blijft uw woning lekker warm. Inmiddels zijn er diverse glassoorten ontwikkeld, waardoor er voor ieder huis een passende glassoort is.

Glas vervangen voor dubbel glas

Wanneer u nog enkele beglazing heeft in uw woning kan het algauw uit om enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Wanneer we spreken over dubbel glas spreken we al lang niet meer over hetzelfde dubbel glas als 10 jaar geleden. Er zijn inmiddels diverse soorten isolatieglas op de markt, zoals HR+, HR++ en HR+++. Deze laatste is geen dubbel glas, maar zelfs driedubbel glas, waarbij nog een extra glasplaat is toegevoegd waardoor de temperatuur in huis nagenoeg altijd kan worden behouden. Zo bespaart u nog weer extra op de energierekening.

Wilt u glas vervangen voor dubbel glas? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. We kijken dan naar uw wensen en ook wat mogelijk is binnen de bestaande kozijnen van de woning.

Glas vervangen deur

Naast dat wij het glas vervangen van uw ramen kunnen wij ook het glas vervangen van uw deuren. Dit kan voor zowel binnen- als buitendeuren. Afhankelijk van de deur en de functie raden wij een bepaald type glas aan. Voor binnendeuren is het meest standaard glas vaak voldoende, voor een buitendeur wilt u graag een glastype dat sterker is en meer kan verdragen. U wilt namelijk niet dat bij de eerste inbraakpoging de dieven al via het raam van de deur naar binnen komen, of dat wanneer uw buurmeisje iets te enthousiast is met de bal de scherven bij u op de mat liggen.

Glas vervangen Utrecht

Wilt u het glas van uw ramen vervangen voor HR++ glas, of de binnendeuren voorzien van een bepaald type glas? Gebroeders Jansen B.V. is uw partner voor alles op het gebied van glas in Utrecht. Zo kunnen wij niet alleen glas vervangen, maar ook glasschade verhelpen en maatwerk leveren voor keukens en badkamer. Voor de beste service en vakmanschap belt u naar 030 - 200 37 92. Onze glaszetters staan u graag te woord.