Glas vervangen in Utrecht

Wilt u uw huidige glas vervangen? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor isolatieglas. Niet alleen zorgt isolatieglas voor een comfortabelere woonomgeving, maar daarnaast bespaart u ook op uw energiekosten en houdt het geluid tegen. Bij dit dubbele glas worden twee glasplaten met elkaar verbonden. Hiertussen zit een luchtdichte, isolerende ruimte. Er zijn veel verschillen in isolatieglas, waarbij het verschil zit in de dikte van de tussenruimte en waarmee deze ruimte is gevuld. Zo is er HR, HR+ en HR++ isolatieglas.

Wilt u advies welke glassoort het beste bij uw situatie past? Of wilt u direct een vakman inschakelen voor het vervangen van uw oude glas door isolatieglas? Onze vakmannen komen graag bij u langs in Utrecht of in de omgeving van Utrecht voor een uitgebreide inspectie en advies.

Ook voor alle andere glassoorten

Als glashandel willen wij al onze klanten tevreden houden. U schakelt ons dus niet alleen in als u uw huidige beglazing door isolatieglas wilt laten vervangen. Ook voor allerlei andere glassoorten kunt u bij ons terecht. Is er onlangs bij u ingebroken? Dan begrijpen wij dat u liever voor een glassoort kiest die een het inbrekers lastiger maakt, zoals veiligheidsglas. Wij vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende glassoorten. Wij komen graag bij u langs in Utrecht en plaatsen de glassoort die het beste past bij uw situatie.