Glasherstel in Utrecht

Een barst in de beglazing of lekslag vraagt om glasherstel. Voor vakkundig glasherstel in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Gebroeders Jansen B.V. komt bij u langs om de situatie te inspecteren en biedt altijd een passende oplossing, óók bij spoed. Dankzij ons ziet uw beglazing er na herstel weer als nieuw uit. Wij zijn bekend met enkel & dubbel glas, maar ook speciale typen glas.

Heeft u spoed en wilt u direct een afspraak maken? Bel met 030 - 200 37 92.

Is glasherstel mogelijk?

U kent het wel, er is een sterretje in de ruit van uw auto ontstaan. Deze kan snel en gemakkelijk gerepareerd worden bij een autoschadeherstelbedrijf, nog voordat de schade veel groter wordt. Maar hoe zit dat eigenlijk met de beglazing van uw woning? Kan een glasbedrijf dat ook repareren, zonder de hele ruit te vervangen? Wij moeten u helaas teleurstellen, bij ons is dat niet mogelijk en bij vele van onze collega’s ook niet. Kiest u ons voor het herstel van uw kapotte woonkamerraam, dan moet u er rekening mee houden dat wij uw volledige ruit vervangen.

Maak een afspraak voor glas reparatie

Wilt u ons inschakelen voor glasherstel in Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en zorgen voor een compleet op maat gemaakte nieuwe ruit.