Glasherstel in Utrecht

Zit er een breuk in uw beglazing? Of is er ruit uit het kozijn geknapt? Voor vakkundig glasherstel ben u in Utrecht bij ons aan het juiste adres. Wij komen bij u langs om de situatie te inspecteren en bieden u altijd een passende oplossing. Dankzij ons ziet uw beglazing er na afloop weer helemaal als nieuw uit.

Is glasherstel mogelijk?

U kent het wel, er is een sterretje in de ruit van uw auto ontstaan. Deze kan snel en gemakkelijk gerepareerd worden bij een autoschadeherstelbedrijf, nog voordat de schade veel groter wordt. Maar hoe zit dat eigenlijk met de beglazing van uw woning? Kan een glasbedrijf dat ook repareren, zonder de hele ruit te vervangen? Wij moeten u helaas teleurstellen, bij ons is dat niet mogelijk en bij vele van onze collega’s ook niet. Kiest u ons voor het herstel van uw kapotte woonkamerraam, dan moet u er rekening mee houden dat wij uw volledige ruit vervangen.

Maak een afspraak voor glas reparatie

Wilt u ons inschakelen voor glasherstel in Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en zorgen voor een compleet op maat gemaakte nieuwe ruit.